ErhvervsNyt
 

ESG, Innobooster - og et Erhvervs Event coming up

Kære læser! 
Farer du også nogle gange vild i ord og udtryk som ESG, Innobooster og den slags? Det er vi nok mange, der gør. Men bag ordene gemmer sig ofte nyttig viden og ny inspiration, som du kan bruge i din virksomhed, og som du kan få gratis hos Erhvervshus Hovedstaden. Det koster kun din tid. 
 
Her i Gribskov kan du glæde dig til Erhvervs Event, som Gribskov Erhvervsråd holder søndag 17. marts fra kl. 10-15 i Kysthusene ved Gilleleje. Invitationen blev sendt ud i et tidligere nyhedsbrev, men glæd dig til spændende workshops, prisoverrækkelser og ikke mindst til at møde andre erhvervsdrivende fra Gribskov. 
 
 
 
» Læs mere og tilmeld dig til Erhvervs Event
 
 
illustration med ESG
 

Webinar: ESG-rapportering - sådan gør du

Deltag på Erhvervshus Hovedstadens webinar om ESG-rapportering. Lær, hvordan du afgør, hvad der skal med i rapporten, hvordan du bygger den op, og hvilke principper der gælder for bæredygtighedsrapportering, også selv om du ikke hører under CSRD-kravene (lovkrav til virksomheders bæredygtighedsrapportering). ESG dækker bl.a. over indsatser inden for miljø og klima, sociale forhold og virksomhedsadfærd inden for bæredygtighed.
  • Hvornår: 14. marts 2024 kl. 9.00-10.00 
  • Hvor: Online
 
» Læs mere og tilmeld dig
 
 
 
postits med ideer på
 

Kom godt i gang med din Innobooster-ansøgning

Har du en god idé, der har potentiale til at blive god forretning? Så kom og bliv klogere på, hvad der skal til for at søge om Innobooster og kom godt i gang med din ansøgning. Innobooster er Innovationsfondens program for videnbaserede udviklingsprojekter i små og mellemstore danske virksomheder (SMV’er) og iværksættervirksomheder. En medfinansiering fra Innobooster kan være med til at mindske din virksomheds ekstraordinære risiko ved et innovationsprojekt.
  • Hvornår: 4. april 2024 kl. 10.00-12.00
  • Hvor: Erhvervshus Hovedstaden, Fruebjergvej 3, 2100 København
 
» Læs mere og tilmeld dig
 
 
 
Håndtryk
 

Forbered din virksomhed til salg eller overdragelse

Skal din virksomhed skifte ejer en dag, og har du sikret dens fremtid? Ejerskifte skal planlægges i god tid. Men hvor finder du den rette person til at drive din virksomhed videre, og hvad gør du, fra virksomheden er solgt eller overdraget, til du slipper den helt? Bliv klogere på det og meget andet og få individuel vejledning denne formiddag.
  • Hvornår: 11. april 2024 kl. 9.00-11.15 
  • Hvor: Hammerensgade 6, 2.th, 1267 København K
 
» Læs mere og tilmeld dig
 
 
 
mennesker i samtale
 

Tid til opkvalificering af dine medarbejdere? Tag fat i eVejledning og få en snak om dine muligheder

eVejledning er en del af Styrelsen for It og Læring under Børne- og Undervisningsministeriet. Med en åbningstid på 62 timer om ugen, kan virksomheder få vejledning, når det passer dem. eVejledning vejleder om hele uddannelsessystemet. Det gælder alt fra AMU-kurser, Ordblindeundervisning (OBU), Forberedende Voksenundervisning (FVU), Almen Voksenundervisning (AVU), HF, erhvervsuddannelser samt uddannelser på videregående niveau.
 
Vejlederne kan kontaktes på telefon 70 22 22 07, chat, e-mail eller via videomøde. eVejledning afholder også digitale oplæg, med særlig fokus på virksomheders behov.
 
» Se dine muligheder her
 
 
 
foto af kalender på skrivebord
 

MASSER af andre muligheder for sparring og ny viden til din virksomhed

Erhvervshus Hovedstaden holder løbende workshops og møder for dig, som er virksomhedsejer med temaer som digital markedsføring, salg, grøn omstilling og meget mere. Du møder forretningsudviklere med masser af viden, og det koster kun din tid og dit engagement at deltage. 
 
» Se kalenderoversigten her
 
 
 
spirende plante
 

Skal du starte ny virksomhed?

Har du en forretningsidé- eller drøm? Er det første gang, du starter egen virksomhed? Efter deltagelse på IværksætterBASIS kan du deltage på IværksætterSUCCES, som er en fysisk workshop, hvor I går i dybden med spørgsmål som eksempelvis, hvordan du kommer på markedet, og hvordan får du de første kunder.
 
Iværksætter BASIS: 
 
 
 
 
 
IværksætterSUCCES
 
 
 
 
 
Inspiration: New Loop forlænger levetiden på take away emballage
Virksomheden New Loop vil ændre den måde, vi anvender emballage på, og det skal gøres ved at forlænge levetiden med mere genbrug i cirkulære loops. Det hele startede i 2020, og i dag er flergangsemballagen i brug i det meste af Danmark – og i processen har New Loop fået sparring af Erhvervshus Hovedstaden.
 
 

GODT AT VIDE

Kontakt erhvervskonsulenten
Har du spørgsmål eller kommentarer til ErhvervsNyt, er du velkommen til at kontakte vores erhvervskonsulent på erhvervsservice@gribskov.dk  
Eller direkte:
Christell Thielke, tlf. 7249 6267, cbthi@gribskov.dk 
 
Find flere oplysninger på hjemmesiden Erhvervsservice 
 
Følg Gribskov Erhverv på Linkedin Erhverv Gribskov Kommune