ErhvervsNyt
 

Vær med til at fejre erhvervslivets sejre

 
Kære læser!
I dette nyhedsbrev bliver du inviteret til den årlige nytårskur, inklusive en fejring af Gazellevirksomhederne i Gribskov. Vi håber, du har tid og lyst til at deltage.
 
Du får også en opfordring til at give ideer og input til kommuneplanen, som skal revideres. Kommuneplanen er den helt overordnede plan for byzoner, erhvervsområder, energianlæg og meget mere. Tænk endelig med - og send os gerne dine input. Læs mere nedenfor. 
 
Du ønskes en rigtig glædelig jul og et godt nytår med masser af vækst og udvikling for din virksomhed. 
 
PS: Er invitationen til nytårskur ikke synlig nedenfor, kan du højreklikke for at downloade/vise billeder - eller klikke her 
 
 
 
invitation gazelle og nytårskur - klik for at se
 
 
 
temabillede solceller og vindmøller
 

Kommuneplanen skal revideres - har du ideer og input?

Gribskov Kommune skal i gang med at revidere den gældende Kommuneplan. Hvad betyder det for dig og din virksomhed?
 
Går du med ønsker om at etablere solceller eller andre former for vedvarende energianlæg i din virksomhed, eller har ideer til, hvor Gribskov Kommune skal åbne op for nye erhvervsarealer, så er det nu, du kan sende os dine input. Vi har også fokus på udviklingen af vores byer, og om der skal udlægges nye arealer til byzone. Vi hører derfor også gerne fra dig, hvis du har gode ideer til det.
 
Kommuneplanen er den overordnede plan for den fysiske planlægning i kommunen, og anviser bl.a. hvordan arealer kan anvendes, beskyttes og udvikles. Kommuneplanen gælder for 12 år, og skal revideres hvert fjerde år, det vil sige nu, og derfor er der en chance for at komme med ideer og input. 
 
 
Deadline for input er 26. januar 2024. Vi glæder os til at høre dig.
 
» Læs mere her
 
 
 

GODT AT VIDE

Kontakt erhvervskonsulenten
Har du spørgsmål eller kommentarer til ErhvervsNyt, er du velkommen til at kontakte vores erhvervskonsulent på erhvervsservice@gribskov.dk  
Eller direkte:
Christell Thielke, tlf. 7249 6267, cbthi@gribskov.dk 
 
Find flere oplysninger på hjemmesiden Erhvervsservice 
 
Følg Gribskov Erhverv på Linkedin Erhverv Gribskov Kommune