ErhvervsNyt
 

Erhvervsnetværk og erhvervshus er til for dig!

Kære læser! 
Få masser af gratis inspiration i dette nyhedsbrev.
Læs nyt fra Gribskov Erhvervsnetværk, som lancerer en bank med emner, der skal arbejdes i bund på kommende møder i netværket. Se nedenfor - og bliv en del af netværket. Det er både gratis og givtigt.
Du får også en stribe spændende tilbud fra Erhvervshus Hovedstaden. Også der er hjælp og inspiration ganske gratis og kun et opkald eller en mail væk. 
 
God læselyst!  
 
 
idebank fra erhvervsnetværket
 
 
 
bannerreklame - ebog
 

Ny e-bog: Gør digitalisering til en god forretning

E-bogen består af 28+ letlæselige sider med tips og gode råd fra Erhvervshus Hovedstadens mange forretningsudviklere, der gør dig klogere på dine digitale muligheder for vækst. Du bliver blandt andet klogere på, hvordan du kan bruge kundedata, automatisering, kunstig intelligens (AI), og cybersikkerhed. 
 
» Download bogen her
 
 
 
billede af blad
 

Sådan kan styrke I jeres kompetencer til grøn omstilling

Har din virksomhed brug for nye kompetencer, færdigheder og viden på vejen mod grøn omstilling? Det EU finansierede program, SMV:Grønne Kompetencer, klæder medarbejdere, ledelse og bestyrelse på til at løfte de strategiske beslutninger, konkrete nye opgaver og EU-krav, der følger med den grønne omstilling. Der er tre forskellige måder at foretage kompetenceløft på. 
 
 
 
 
foto af hænder og pc
 

Webinar: Bæredygtighedsrapportering - hvad skal du gøre?

Velkommen til dette webinar, som er en introduktion til dig, der skal lave din første bæredygtighedsrapport. Lær hvordan du afgør, hvad der skal med i rapporten, hvordan du bygger den op, og hvilke principper der gælder for bæredygtighedsrapportering, også selv om du ikke hører under CSRD kravene. Du får gode eksempler og skabeloner.
Webinaret afholdes d. 12. december kl. 13.00
 
 
 
 
bæredygtighedshjul
 

Få et 360 graders overblik med Bæredygtighedshjulet

Bæredygtighedshjulet hjælper dig med at vurdere, hvor bæredygtig din virksomhed er i dag. Det giver på kort tid en status på dine bæredygtighedsindsatser og inviterer til dialog, som hjælper med at prioritere dit videre arbejde med bæredygtig omstilling.
Webinaret afholdes d. 10. januar kl. 13.00
 
 
 
 
Foto af mennesker i samtale
 

Masser af virksomhedsevents og workshops hos Erhvervshus Hovedstaden

Erhvervshus Hovedstaden holder løbende workshops og møder for dig, som er virksomhedsejer med temaer som digital markedsføring, salg, grøn omstilling og meget mere. Du møder forretningsudviklere med masser af viden, og det koster kun din tid og dit engagement at deltage.
 
 
 
 
Bliv klog på at starte din egen virksomhed 
Har du en forretningsidé- eller drøm? Er det første gang, du starter egen virksomhed? Efter deltagelse på IværksætterBASIS kan du deltage på IværksætterSUCCES, som er en fysisk workshop, hvor I går i dybden med de emner, der presser sig på som det næste: Hvordan kommer du på markedet, og hvordan får du de første kunder?

IværksætterBASIS: For dig, der vil starte virksomhed
 
 


IværksætterSUCCES: For dig, der vil øge væksten i din virksomhed
 
 

GODT AT VIDE

Kontakt erhvervskonsulenten
Har du spørgsmål eller kommentarer til ErhvervsNyt, er du velkommen til at kontakte vores erhvervskonsulent på erhvervsservice@gribskov.dk  
Eller direkte:
Christell Thielke, tlf. 7249 6267, cbthi@gribskov.dk 
 
Find flere oplysninger på hjemmesiden Erhvervsservice 
 
Følg Gribskov Erhverv på Linkedin Erhverv Gribskov Kommune