ErhvervsNyt
 

Bliv en del af erhvervsnetværket i Gribskov Kommune

Velkommen til et ErhvervsNyt, hvor du dels bliver inviteret til et givende møde i Erhvervsnetværket i kommunen, og dels kan blive klogere på Erhvervshus Hovedstadens mange tilbud til dig, der driver virksomhed i kommunen. 
 
God læselyst!  
 
Foto af spirende plante
 

Flere netværk fletter sig sammen og bliver til ét

Vi ønsker at skabe et miljø i Gribskov, hvor vi som erhvervsdrivende hjælper hinanden til vækst. Både fordi det giver en god energi og er sjovt at gøre sammen – og for at skabe en samlet vækst i kommunen.

Vi vil sammen sætte fokus på forskellige temaer gennem året, det kan være alt fra rekruttering og fastholdelse til whistleblowerordning og indkøbsaftaler.

Derfor har vi valgt at samle os i ét netværk, så dette netværk afløser de tidligere udmeldte.

Vi håber at se dig! 

Næste møde holdes den 14. november kl. 17.00 – 19.00
Metacoat, Gillelejevej 28 B, Esbønderup, 3230 Græsted.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt:
Erhvervskonsulent, Christell Thielke, email: cbthi@gribskov.dk, mobil: 7249 6267.
 
» Tilmeld dig her
 
 
 

WEBINAR: Kom i gang med AI - for små og mellemstore virksomheder

Kunstig intelligens (AI) har potentialet til at sikre dig en mere konkurrencedygtig og fleksibel forretning. De store virksomheder er allerede i fuld gang, mens udbredelsen af AI i små og mellemstore virksomheder (med op til 50 ansatte) er under en tredjedel af udbredelsen i større virksomheder.
Men i løbet af få år vil AI være normen snarere end undtagelsen - også i små og mellemstore virksomheder.

Kom og hør, hvordan din virksomhed kan være med i den rivende udvikling inden for AI. Vær med på et onlinemøde den 14. november kl. 9-10, og få et konkret overblik over dine muligheder og kom godt i gang – vi er klar til at hjælpe dig.

Læs mere og tilmeld dig
 
 
 
Foto af mennesker i snak
 

Få tjek på Kunstig Intelligens (AI)

Et AI-tjek giver dig indsigt i hvilke potentialer, din virksomhed kan høste med AI, altså kunstig intelligens. Du får et 360 graders overblik over mulighederne for at bruge AI i den daglige forretning - og hvilke du skal prioritere for at opnå den største værdi. Det kan være som hjælp til at løse rutineopgaver eller til at effektivisere, nytænke og skabe værdi inden for alle virksomhedens forretningsområder som f.eks. den daglige drift, i organisationen og i forhold til kunderelationer. 

Derudover henviser vi dig videre til relevante rådgivere og specialister og eventuelle støttemuligheder, der kan hjælpe dig med at få dine projekter i mål.

AI-tjekket er gratis - det koster kun din tid.

Læs mere og book et AI-tjek her
 
 
 
AI logo
 

Bliv meget klogere med et videns-forløb om AI

AI gemmer på et stort potentiale, hvor du kan forbedre konkurrenceevnen og komme et skridt foran konkurrenterne, men hvordan kommer du videre?

AI-Boost er en ny innovationshub, som skal styrke anvendelsen af AI og anden avanceret teknologi i små og mellemstore virksomheder.

Som en del af AI-Boost får du mulighed for at deltage i et videnforløb, hvor Københavns Universitet, DTU og CBS gør dig klogere på teknologien bag AI som f.eks. forretningsmodeller, etik og sikkerhedsudfordringer i forbindelse med brugen af AI.

Forløbene tager udgangspunkt i din virksomheds specifikke behov, og der vil være mulighed for feedback og rådgivning gennem forsker- eller studentersamarbejde. Som en del forløbet får du et særligt program på Digital Tech Summit 2023: AI Transforming Business.

Lige nu er der ledige pladser på videnforløbet, hvor du kan møde nogle af de førende eksperter og virksomheder inden for AI og få sparring til ekstern funding, forsker- eller studentersamarbejde.

Projektet er støttet af EU.

Se mere om de enkelte videnforløb og tilmeld dig her
 
 
 
 
Foto af pengesedler
 

Få op til 250.000 kr. i tilskud til din digitale rejse

Hos SMV:Digital kan du få inspiration til, hvordan du kan digitalisere din virksomhed og søge økonomisk støtte til rådgivning om digital udvikling.

Du kan søge tilskud på op til 250.000 kr., som kan investeres i lige den teknologi, din virksomhed står og mangler. Du kan søge støtte til it (op til 200.000 kr.) og rådgivning (50.000 kr.). For at komme i betragtning skal du beskrive en business case for din digitale drømmeinvestering, som forklarer, hvordan ny teknologi vil skabe værdi i netop din virksomhed.

Eksempler på områder hvor investering i teknologi og IT kan styrke din virksomhed:
- Forretnings- og ledelsessystemer
- CRM, ERP, MRP, MES/MIS
- E-handelsplatform, webshop- og systemvalg og betalinger
- Produktions- og forsyningskædeoptimering
- Online markedspladser, digitale salgsværktøjer og dropshipping
- Digital sikkerhed

Se alle dine tilskudsmuligheder
 
 
 
 
 

Online workshop:  Succes med international e-handel

Overvejer du at bruge internettet til at komme i gang med at sælge internationalt? Uanset om det er via en eksisterende webshop, eller du vil etablere lokale webshops i udlandet, kan du på denne workshop få både ideer og værktøjer til at komme i gang og til at undgå de værste faldgruber.

Workshoppen holdes 5. december kl. 9-12 - Læs mere og tilmeld dig her 
 
 
 
Foto af mønter i stabler
 

Tilskud på op til 150.000 kroner: Få økonomisk tilskud til at nå nye eksportmarkeder

Har du ambitioner om at nå nye eksportmarkeder, men har du brug for hjælp til at komme i gang. Så kan du via Virksomhedsprogrammet og SMV:Eksport søger op til kr. 150.000 i tilskud til at få hjælp af en ekstern rådgiver. Det kan f.eks. være til markeds- og segmenteringsanalyser eller salgskanalstrategier.

Ansøg om tilskud og læs mere
 
 
 
Foto af mand og kvinde i samtale
 

Masser af virksomhedsevents og workshops hos Erhvervshus Hovedstaden

Erhvervshus Hovedstaden holder løbende workshops og møder for dig, som er virksomhedsejer med temaer som digital markedsføring, salg, grøn omstilling og meget mere. Du møder forretningsudviklere med masser af viden, og det koster kun din tid og dit engagement at deltage.

Klik og læs mere om programmet og tidspunkter:

7. november: IværksætterBASIS
 
 
 
Bliv klog på at starte din egen virksomhed 
Har du en forretningsidé- eller drøm? Er det første gang, du starter egen virksomhed? Efter deltagelse på IværksætterBASIS kan du deltage på IværksætterSUCCES, som er en fysisk workshop, hvor I går i dybden med de emner, der presser sig på som det næste: Hvordan kommer du på markedet, og hvordan får du de første kunder?

IværksætterBASIS: For dig, der vil starte virksomhed
22. november - online

7. december - online 

IværksætterSUCCES: For dig, der vil øge væksten i din virksomhed
12. december - Fredensborg
 
 

GODT AT VIDE

Kontakt erhvervskonsulenten
Har du spørgsmål eller kommentarer til ErhvervsNyt, er du velkommen til at kontakte vores erhvervskonsulent på erhvervsservice@gribskov.dk  
Eller direkte:
Christell Thielke, tlf. 7249 6267, cbthi@gribskov.dk 
 
Find flere oplysninger på hjemmesiden Erhvervsservice 
 
Følg Gribskov Erhverv på Linkedin Erhverv Gribskov Kommune