ErhvervsNyt
 

Hej, hvad kan Erhvervshus Hovedstaden hjælpe dig med?

Erhvervshus Hovedstadens fornemmeste opgave er at gøre en ægte forskel for den enkelte virksomhed, og derfor står dygtige medarbejdere klar klar med uvildig sparring, programforløb, events og meget mere. 
Står du med en akut udfordring, skal du blot udfylde kontaktformularen, som du finder ved at klikke på "knappen" nedenfor, og sende den afsted. Så er hjælpen på vej. 
 
God læselyst! 
 
 
» Kontakt Erhvervshus Hovedstaden
 
Foto af hænder ved tastatur
 

Sådan får din virksomhed succes med LinkedIn

Tag med på en digital vækstrejse med Erhvervshus Hovedstaden som guide. Den 15. november kan du deltage i en workshop og her øge din forståelse for online markedsføring og salg, samt lægge grundlaget for en målrettet plan, som du kan gå videre med. Alt sammen på kun én dag med fokus på BtB salg, og hvordan du gennem LinkedIn kan skabe kendskab og flere kunder.

På workshoppen møder du forretningsudviklere fra Erhvervshus Hovedstaden, der er specialiseret i digital markedsføring. Du møder samtidig også Elite Advertising, som er det førende LinkedIn markedsføringsbureau i Norden. 
 
» Læs mere og tilmeld dig her
 
 
 
Foto af mennesker i snak
 

Har I brug for at styrke jeres kompetencer inden for bæredygtighed?

Mange små og mellemstore virksomheder oplever, at grøn omstilling får større og større fokus, samtidig med at området opleves mere og mere komplekst.

Har din virksomhed brug for nye kompetencer, færdigheder og viden på vejen mod grøn omstilling? Gennem målrettede kompetenceløft klæder det EU-finansierede initiativ, SMV:Grønne Kompetencer, medarbejdere, ledelse og bestyrelse på til at løfte de strategiske beslutninger, konkrete nye opgaver og EU-krav, der følger med den grønne omstilling.

I har mulighed for at modtage tilskud til skræddersyede forløb, og der er også mulighed for at deltage i foruddefinerede forløb og workshops.
 
 
 
 
 
Foto af mennesker i samtale
 

Strategi-tjek: Er jeres virksomhed på rette spor med strategien?

Strategi og den rette ledelse kan gøre din virksomhed konkurrencedygtig og dine medarbejdere engagerede. Men hvordan laver man en strategi, der skaber resultater?

Mange oplever at have for lidt tid til strategiarbejdet, når først hverdagen og driften fylder. Men prioriterer du ikke strategien, kan det blive en udfordring at skabe retning og på sigt øge væksten i din virksomhed. Har du brug for et sæt ekstra øjne på din virksomhed og dit strategi-arbejde? Så book et strategitjek med Erhvervshus Hovedstaden, som giver dig overblik over dine muligheder og løsninger. Du får udarbejdet konkrete input til en plan, der styrker driften og på sigt kan føre til øget vækst.

 
 
Foto af mennesker i samtale
 

Kom godt i gang med din Innobooster ansøgning

Har du en god idé til et vidensbaseret innovationsprojekt, som har potentiale til at blive en god forretning? Så kan du søge op til 5 mio. kroner via Innovationsfondens program ”Innobooster”.

Deltag i Erhvervshus Hovedstadens event og bliv klogere på, hvad der skal til for at søge om Innobooster og kom godt i gang med din ansøgning. Hvis du lever op til kravene for ansøgning, er første skridt mod at få del i puljen nemlig at skrive en god ansøgning. Erhvervshus Hovedstaden tilbyder gratis og uvildig sparring til SMV’er og iværksættervirksomheder om, hvordan du skriver den gode ansøgning til Innobooster. Og ved at deltage i dette event, som vi holder sammen med Innovationsfonden den 7. november, kan du få endnu flere gode råd til din ansøgning.

Læs mere om eventet og tilmeld dig
 
 
 
Foto af mønter i stabler
 

Masser af virksomhedsevents og workshops hos Erhvervshus Hovedstaden

Erhvervshus Hovedstaden holder løbende workshops og møder for dig, som er virksomhedsejer med temaer som digital markedsføring, salg, grøn omstilling og meget mere. Du møder forretningsudviklere med masser af viden, og det koster kun din tid og dit engagement at deltage.

Klik og læs mere om programmet og tidspunkter:

24. oktober: Sådan får du skub i din eksport på nye markeder
 
 
 
 
 
Bliv klog på at starte din egen virksomhed 
Har du en forretningsidé- eller drøm? Er det første gang, du starter egen virksomhed? Efter deltagelse på IværksætterBASIS kan du deltage på IværksætterSUCCES, som er en fysisk workshop, hvor I går i dybden med de emner, der presser sig på som det næste: Hvordan kommer du på markedet, og hvordan får du de første kunder?

IværksætterBASIS: For dig, der vil starte virksomhed
26. oktober - online

IværksætterSUCCES: For dig, der vil øge væksten i din virksomhed
2. november - København Ø
 
 

GODT AT VIDE

Kontakt erhvervskonsulenten
Har du spørgsmål eller kommentarer til ErhvervsNyt, er du velkommen til at kontakte vores erhvervskonsulent på erhvervsservice@gribskov.dk  
Eller direkte:
Christell Thielke, tlf. 7249 6267, cbthi@gribskov.dk 
 
Find flere oplysninger på hjemmesiden Erhvervsservice 
 
Følg Gribskov Erhverv på Linkedin Erhverv Gribskov Kommune