Nyhedsbrev til sommerhusejerne
 
 

Det regner med oplevelser - som blade fra træerne

I det nordsjællandske efterår venter et væld af oplevelser. Der er sandskulpturfestival, mulighed for svampejagt i skoven, madmarkeder med nyhøstede grøntsager og mange museumsoplevelser for både børn og voksne.
 
Du kan finde Visitnordsjællands overblik over efterårsaktiviteter lige her.
 
 
 

Skal du på genbrugsstationen i efterårsferien?

Vinterhalvåret er i gang – også på genbrugsstationerne. Det betyder, at stationerne lukker kl. 17. Der findes to genbrugsstationer i Gribskov Kommune: Højelt Genbrugsstation på Bøgebjergvej 84 i Græsted og Skærød Genbrugsstation på Industrivej 4 i Helsinge.
 
Vidste du, at du også kan aflevere mad- og drikkekartoner til genanvendelse på kommunens genbrugsstationer?
 
 
 
 

Tjeklisten: Gør sommerhuset klar til vinteren

Vintervejret kan være hårdt for dit sommerhus.
 
Videncentret Bolius har samlet en række gode råd til, hvordan du lukker ned, hvis du ikke skal bruge huset henover vinteren.
 
 
 

Hvis du skal beskære, så gør det før frosten kommer

Den varme september har givet mange buske og træer vokseværk. Her får du en vejledning til, hvordan du klipper ud til skel. Det er rarest at få hækken trimmet før frosten kommer - frosne fingre og hækkeklippere er en dårlig kombination!

Du kan læse mere om beskæring her.
 
 
 

Helårsbeboelse i sommerhuset

Det er muligt at benytte sit sommerhus til helårsbeboelse, hvis du opfylder nogle krav. F.eks. hvis du er pensioneret og har ejet huset i mere end et år. Er du i tvivl, om du kan bo i dit sommerhus hele året? Læs mere her.
 
 
 

Prisvindende frivillig indsats ved Smidstrup Strand

Hvert år uddeler Gribskov Kommune Naturprisen til en frivillig, der har gjort en særlig indsats for naturen i Gribskov Kommune.
 
Vi vil gerne hylde årets vinder. Rie Esper Lauersen har nemlig vundet årets pris for at fjerne en stor mængde invasive hybenbuske fra Smidstrup Strands overdrev, hvilket giver mulighed for, at det herboende plante- og dyreliv kan blomstre.

Senere i år uddeler vi endnu en pris: Handicapprisen, som går til én, der har gjort en særlig indsats på handicapområdet i Gribskov Kommune. Hvis du kender en oplagt kandidat, kan du indstille dem her.
 
 

Andet, der er godt at vide

 
  • Følg os på Facebook og Instagram for nyheder om Gribskov - del gerne dine oplevelser med #voresgribskov

  • Hvis du opdager ødelagte skilte, huller i vejen eller lignende, kan du tippe os her. Tak!

  • Hvis du søger flere informationer om Gribskov, kan du finde dem på gribskov.dk

  • Hvis du kender sommerhusejere i Gribskov, kan de skrive sig op til at modtage nyhedsbrevet her.