Sommerhusejere i Gribskov
 
 

Kære sommerhusejer i Gribskov

Vejret er lunefuldt. Solen skinner strålende den ene dag, og den næste er vejret kun til indendørsaktiviteter. Her får du et nyhedsbrev, så du kan blive inspireret til nye aktiviteter, du kan lave, når regnen står ned - eller du trænger til en pause fra stranden.
 
 
 

Få overblik over din sommer

Hvis du vil have den fulde (turist)oplevelse i Gribskov Kommune, så vil vi anbefale dig at kigge nærmere på de oplevelseskort og magasiner, som VisitNordsjælland har lavet. Her kan du læse om kulturelle seværdigheder, spisesteder, shoppingmuligheder, overnatningsmuligheder, ruter og meget andet.
 
Dertil kan vi varmt anbefale dig at gøre brug af siden Det Sker I Gribskov. Her kan alle lægge arrangementer op. Det betyder, at du kan finde lokale begivenheder, du måske ellers ville være gået glip af.
 
 
 

Sommeraktiviteter: Mest for børnene

Hvad med en bid krabbe og tang, kogt i en boblende gryde over bål på stranden? Eller et spil fodbold med en gruppe spritnye venner?
 
Igen i år afholder Gribskov Kommune gratis aktiviteter for børnene på vores Blå Flag-strande. Læs mere og se, hvordan du tilmelder dig her.
 
Vi har også et sommerferiekatalog med aktiviteter, som børn og unge fra hele landet hjertens gerne må deltage i. Det finder du her.
 
 
 

Gør brug af vores biblioteker

På vores biblioteker kan du finde bøger, tidsskrifter, film og musik, som du kan nyde i sommerferien.

Derudover har bibliotekerne arbejdspladser og rum til fordybelse og legeområder til børn, hvis I trænger til friske rammer. 

Bibliotekerne tilbyder også materiale til turister, og alt Visit Nordsjællands materiale kan fås på Bibliotekerne. Sidst men ikke mindst har Gilleleje Bibliotek en særligt udbygget inspirationsvæg til turister, og personalet rådgiver gerne om oplevelser og muligheder i området.

Vi har tre biblioteker i Gribskov Kommune:

Helsinge Bibliotek
Skolegade 43
3200 Helsinge
 
Græsted Stationsvej 10 A
3230 Græsted
 
Gilleleje Bibliotek
Peter Fjelstrups Vej 12
3250 Gilleleje
 
 
 

Er du til kunst, kultur eller historie?

Uanset om du er mest til kunst, kultur eller historie, er der oplevelser at gøre sig i sommerlandet
Her får du en liste over steder, der kan inspirere.
 
 
 
 
 
 

Vil du gøre dit sommerhus mere energieffektivt?

Hvis du går og drømmer om et sommerhus, der kører længere på literen, så kan du tage med til vores inspirationsmøde om energiforbedring af sommerhuset.
 
Det er Energistyrelsen, Visit Nordsjælland, Ferieudlejernes Brancheforening og Gribskov Kommune som inviterer til inspirationsmøde, hvor du kan få nye idéer til og viden om løsninger, der kan gøre dit sommerhus mere energibesparende.

Til inspirationsmødet vil du bl.a. kunne høre en energirådgiver fra Energistyrelsen fortælle om stigende energipriser og anvendelse af sommerhuset, energibehov, opvarmning, ventilation, energirenovering, gode vaner og SparEnergi.dk.
 
TID: 30. august kl. 19-21.
STED: Gilbjergskole, Parkvej 101, 3250 Gilleleje (Atriumgården)

OBS: Husk, at du skal tilmelde dig på nemtilmeld, hvis du kommer.
 
 
 

Andet, der er godt at vide...

  • Følg os på Facebook og Instagram for nyheder om Gribskov - del gerne dine oplevelser med hashtagget #voresgribskov

  • Hvis du opdager ødelagte skilte, huller i vejen eller lignende, kan du tippe os her. Tak!

  • Hvis du søger flere informationer om Gribskov, kan du finde dem på gribskov.dk

  • Hvis du kender sommerhusejere i Gribskov, kan de skrive sig op til at modtage nyhedsbrevet her.